• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

09.02.2017

Біговий клуб “Start Dnipro” став співорганізатором INTERPIPE Dnipro Half Marathon

Дніпровський біговий клуб “Start Dnipro”, заснований Мариною Філатовою, приєднався до команди організаторів масштабної бігової події – INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017, який відбудеться 28 травня. Як співорганізатор “Start Dnipro”, у тому числі, забезпечує підготовку учасників до півмарафону. Зокрема, біговий клуб розробляє програму Open Run Day – безкоштовні тренування для всіх охочих, які будуть проходити протягом двох місяців напередодні INTERPIPE Dnipro Half Marathon. Програма розробляється для любителів бігу різних рівнів підготовки, тому приєднатися до тренувань зможуть як новачки, так і любителі, які мають досвід участі у бігових змаганнях. Готувати учасників півмарафону до забігу будуть професійні тренери клубу “Start Dnipro”.

“У цьому році два організатори великих бігових івентів в Україні – громадська організація “Start Dnipro та Run Ukraine – об’єднують свої зусилля з метою проведення INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017,  щоб вийти на новий рівень якості. Дніпро знову стане центром бігової України і покаже, що подібна синергія позитивно впливає на розвиток бігового руху України”, – коментує Марина Філатова, президент Федерації легкої атлетики м.Дніпро, засновниця “Start Dnipro”.

Мотивація учасників гідно підготуватися до забігу достатньо висока, адже у цьому році вони будуть змагатися за призовий фонд у розмірі 50 000 гривень. Переможці забігу на дистанції 21, 0975 км серед чоловіків та жінок отримають по 5 000 гривень. Окрім того, вперше в рамках півмарафону відбудеться City Cup – кубок міста, в якому будуть визначені переможці серед мешканців Дніпра на дистанції 21,0975 км. Під час INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 вперше відбудуться безкоштовні забіги серед студентів (University Cup), представників силових служб (Security Cup) та працівників промисловості (Steel Cup). Дніпровський півмарафон стане масштабною біговою подією для міста, яка об’єднає на стартах тисячі різних людей заради однієї мети.  

Для організації регіональних бігових заходів важливо мати підтримку міста та локального бігового ком’юніті. Ми раді, що отримали її у Дніпрі для проведення INTERPIPE Dnipro Half Marathon. Співпраця з біговим клубом “Start Dnipro” дає нам можливість задіяти активних бігунів міста до участі у півмарафоні та мотивувати їх приєднатися до Run Ukraine Running League 2017”,- говорить генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Другий рік INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбувається за підтримки Дніпровської міської ради, Федерації легкої атлетики Дніпра та безпосередньо її президента – Марини Філатової, яка у 2016 році подолала дистанцію на 21 км. У цьому році захід відбувається в рамках програми мера міста Дніпро Бориса Філатова «Спортивна столиця».