• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

30.03.2017

Дмитро Яворницький буде зображений на нових медалях INTERPIPE Dnipro Half Marathon

Портрет видатного українського історика, археолога, фольклориста та письменника Дмитра Яворницького з’явиться на нових медалях фінішерів другого міжнародного півмарафону INTERPIPE Dnipro Half Marathon, що відбудеться 28 травня 2017 року. Саме його обрали більшість українців онлайн-голосуванням на сайті півмарафону.

Цього року організатори ініціювали створення нового дизайну медалей фінішерів, враховуючи історію міста і образи видатних людей, чия діяльність змінила на краще Дніпро. Таким чином, учасники масової бігової події можуть дізнались більше про досягнення видатних земляків, подивитися на характер та історію свого міста з нового боку. Взяти участь у голосуванні міг кожен охочий до 28 березня нинішнього року за посиланням https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/golosuvannya/. Усього в голосуванні взяли участь 131 учасників.

Організатори запропонували обрати одного кандидата серед семи видатних дніпропетровців, які прославили місто, чиї імена відомі за його межами та України. За зображення портрету Яворницького шляхом відкритого народного онлайн-голосування було віддано 41,22% голосів. Друге місце посів громадський діяч, письменник Олесь Гончар.

Подібна концепція голосування за постать для зображення на медалях використовується на всіх заходах бігової ліги – Run Ukraine Running League 2017.

Взяти участь у масштабній біговій події може кожен охочий, обравши дистанцію відповідно до своїх можливостей: 2, 5, 10 і 21 км. або естафетний забіг.

 

Контакти для ЗМІ:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57  54

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]