• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

17.05.2017

У Дніпрі вперше відбудеться сімейний забіг Family Run

Вперше в рамках дніпровського півмарафону INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 відбудеться Family Run – сімейний забіг на 2 км. Участь у біговому святі доступна кожній родині, варто лише завчасно зареєструватися на офіційному сайті за посиланням dniprohalfmarathon.org.

28 травня великі та дружні сімейні команди вийдуть на старт. Долучитися до Family Run можна навіть батькам з маленькими дітлахами на руках або у візочках. Окрім неймовірних емоцій, кожен учасник отримає фірмову футболку забігу.  

Ініціювала створення нового старту компанія Run Ukraine – організатор дніпровського півмарафону.

 

«Наш перший сімейний забіг в Україні ми організували 9 квітня в рамках сьомого Київського міжнародного півмарафону. Це було неймовірно – усмішки дітлахів та їх батьків надихнули нас на створення подібного забігу у Дніпрі. Family Run – це можливість подарувати своїй родині велике спортивне свято та гарні спогади», – коментує директор з маркетингу та комунікацій Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

 

Довідка про INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017

INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 – другий за ліком Дніпровський міжнародний півмарафон, організований компанією Run Ukraine. Цього року захід збере близько 3000 учасників та 8000 глядачів.

У порівнянні з торішнім Дніпровським півмарафоном, зросте і кількість учасників, і розмір призового фонду. Цього року він складатиме 60 000 гривень. Нагороджувати будуть абсолютних переможців серед чоловіків та жінок на дистанції 21, 0975 км. На цій дистанції також будуть визначати найшвидших серед мешканців Дніпра. Оновився цього разу і маршрут головної дистанції. Пролягатиме він вздовж Дніпровської набережної, старт і фініш – на центральній Площі Героїв Майдану.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 – це біговий захід, участь у якому доступна для кожного. Традиційно організатори пропонують учасникам чотири індивідуальні дистанції: 21, 0975 км, 10 км, 5 км та 2 км.